gebruikershandleiding wordt aangegeven.HP HSTNN-MB09

Publié le par luciezouyu.over-blog.com

Exclusieve thermische technologie
Net als bij mensen geldt: hoe harder een computer werkt, hoe hoger de inwendige temperatuur oploopt. accu adapter HP Mini 5101 Het probleem met het opzoeken van de grenzen van een computer is de hoeveelheid warmte die dit genereert en hoe u daar vanaf komt. Met de U36 hebben ASUS-technici dit probleem aangepakt door exclusieve thermische technologie te ontwikkelen om het systeem en de palmsteunen koel te houden. Door het gebruik van dubbele lichte heat pipes en een efficiënt ontworpen lay-out wordt warmte weggevoerd van de palmsteun, voor een meer comfortabele gebruikerservaring accu HP Mini 5102.

Stijlvol ontwerp met MG-AL legering cover en gladde nanometer laag accu laptop Batterij HP 395751-321

De U36 is voorzien van een superlichte en toch zeer duurzame magnesium-aluminium legering cover die overweg kan met de ontberingen van de hele dag door overal mee naar toe worden genomen, en ziet er toch verfijnd en gedistingeerd uit. Een gemakkelijk schoon te maken gladde laag op de palmsteunen helpt de stress van lange werkdagen te verhelpen, terwijl het de notebook schoon houdt door deze te beschermen tegen vingerafdrukken en stof.

NVIDIA® Optimus-technologie verlengt de accuduur HP 398065-001 batterij
Adapter/Charger HP EliteBook 2740p Tablet PC

Hoewel de U36 is voorzien van een CPU met standaard voltage en een krachtige GPU, loopt de accu niet snel leeg. De U36 is namelijk uitgerust met energie-optimaliserende technologie die ervoor zorgt dat hij een ongelooflijke 10 uur mee gaat. HP 367759-001 NVIDIA® Optimus™-technologie schakelt automatisch tussen de dedicated GT 520M GPU en geïntegreerde graphics, passend bij de intensiteit van de gerenderde beelden en resulterend in een langere accuduur.Laat iedereen continu weten waarmee je bezig bent dankzij de Asus Eee PC 1005PX. Twitter, Hyves of Facebook er bijvoorbeeld vrolijk op los en upload regelmatig enkele grappige foto's of filmpjes naar één van deze sociale netwerken. Gooi het op de persoonlijke toer en Skype één-op-één met een familielid of vriend(in) woonachtig in het buitenland. Of verstuur gewoon een 'simpel' mailtje. HP 382552-001 adapter  Naar welke vorm van communicatie jouw voorkeur ook uitgaat, de Asus Eee PC 1005PX maakt het je mogelijk.
Asus Super Hybrid Engine


Omdat je vaak onderweg bent met je netbook heb je meestal geen toegang tot een stopcontact. Een lange accuduur is dan niet alleen gewenst maar noodzakelijk. Door een energiezuinige processor met de Super Hybrid Engine te combineren heeft Asus een accuduur weten te bereiken die net zo lang is als de gemiddelde werkdag. En door de laadtijd tot een minimum te beperken zit je ook niet lang aan een stopcontact vast. accu batterij HP ProBook 4410s De Super Hybrid Engine regelt het energiebeheer van de netbook en doet dit op een efficiënte manier zodat de accu geen onnodige energie verbruikt en de accuduur verlengd wordt.Hoe gaat uw batterij het langste mee?
Om de juiste behandelwijze voor uw accu te bepalen is het allereerst van belang te weten wat voor een soort batterij u hebt. Ook moet u bepalen of u uw apparaat intensief of juist weinig gebruikt op de batterijvoeding. Ga hier verder naar de tips.

Wat dient u vooral niet te doen met uw batterij?accu / batterij Compaq Presario CQ20 Wist u dat hitte de grootste vijand van uw accu is? Zo zijn er meer wetenswaardigheden over oplaadbare batterijen. ReplaceDirect heeft even op een rijtje gezet hoe uw accu niet behandeld wenst te worden. Lees hier hoe u niet met de accu moet omgaan.

Is uw batterij toch defect of versleten?

Hoe goed u de accu ook onderhoudt, HP HSTNN-DB10 op een gegeven moment komt er een einde aan zijn levenscyclus. Neemt u de bovenstaande tips
in acht, dan kunt u dit moment zo lang mogelijk uitstellen. Maar uiteindelijk zal de batterij nog langer weigeren de energie op te slaan. U merkt dit wanneer uw laptop, PDA of mobiele telefoon niet meer opstart of al na
enkele minuten automatisch uitschakelt na het opstarten. Zogenaamde wondermiddelen, HP 398832-001 zoals de batterij bevriezen, zullen uw batterij niet meer tot leven wekken. Wilt u weer optimaal mobiel gebruik kunnen maken van uw mobiele apparatuur, dan is de aankoop van een nieuwe batterij de enige oplossing. Kiest u voor een YANEC® batterij, dan bent u gegarandeerd voorzien van de beste spanningsbron voor uw model laptop, PDA, digitale fotocamera, camcorder, gsm of powertool.

Hoe gaat uw batterij het langste mee?
Hebt u een nieuwe oplaadbare batterij aangeschaft? Kijk eerst wat voor een type batterij het is: nikkel-cadmium (NiCad) nikkel-metaalhydride (NiMH), lithium-ion (Li-ion) of lithium polymeer (Li-Pol). Bij een NiCad/NiMH accu: laad de batterij de eerste maal minimaal 12 tot 24 uur door. Dit zorgt ervoor dat alle individuele cellen in uw batterij op eenzelfde niveau volledig worden opgeladen. Hierna ontlaadt u de batterij geheel zodat de laptop automatisch uitschakelt. Om met de batterij vanaf het begin de totale capaciteit te behalen laadt u de batterij hierna nogmaals 3 à 4 keer geheel op (geen 12-24 uur, 3-4 uur is voldoende) en ontlaadt u de batterij daarna volledig (u kunt de notebook gebruiken tijdens het ontladen). HP EG415AA Houdt u zich aan deze spelregels dan zal uw nieuwe laptopbatterij de maximale capaciteit ter beschikking stellen en hebt u vanaf het begin de langste werktijd. Deze stap is cruciaal voor de levensduur van uw batterij.
Bij een Li-ion/LiPo accu: een lithium accu heeft geen ‘opstart-laadprocedure’ nodig. De eerste keer dat zo’n accu wordt opgeladen verschilt niet van de 5e of 50e keer.

HP 398752-001

Bij een NiCad/NiMH accu: Gebruik uw laptop zo veel mogelijk op de batterijspanning, totdat de “kritieke batterijspanning” melding verschijnt. Laad daarna uw batterij weer volledig op zoals in de gebruikershandleiding wordt aangegeven.HP HSTNN-MB09
Bij een Li-ion/LiPo accu: Laad uw accu gerust wat vaker op, bijvoorbeeld al wanneer 20% van de capaciteit resteert. Schakel de energiebeheer-functie van uw laptop in en voorkom zo een volledige ontlading van uw lithium batterij. Volledig ontladen van een lithium laptop HP HSTNN-LB17 kan de batterij ernstig beschadigen.

Werkt u lang onafgebroken door met uw laptop op netvoeding en is de accu geheel opgeladen? Neem dan de accu uit de notebook of koppel de netvoeding los. Met een aangesloten netadapter stijgt de interne temperatuur van de laptop batterij, waardoor zelfontlading en veroudering versnellen. Als u op netvoeding wilt blijven doorwerken, neem dande accu uit totdat u de notebook uitschakelt. Als u verder op de accu wilt doorwerken, koppel dan de netvoeding los.

Gebruikt u de batterij niet gedurende een periode van één maand of langer?HP HSTNN-MB10 Zorg dat de batterij tot circa 30 à 40% van de capaciteit is opgeladen en verwijder vervolgens de batterij uit uw laptop. Bewaar de accu op een droge en schone plaats op kamertemperatuur (15 tot 22°C). Gaat u de batterij na deze periode weer gebruiken? Zorg er dan bij een NiMH/NiCad batterij voor dat de accu de eerste keer volledig opgeladen wordt.HP HSTNN-UB09 Alle soorten accu’s dienen minstens eenmaal per jaar te worden opgeladen om over-ontlading te voorkomen.

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article